Frissítsük fel a nappalit tavasszal!

Frissítsük fel a nappalit tavasszal!
3 tipp a nappali felfrissítéséhez tavaszra

Most, hogy itt a tavasz, nagyon sokan szeretnek változtatni néhány dolgon az otthonukban. Természetesen a nappali a legmegfelelőbb hely az időtöltéshez, olvasáshoz és műsorok nézéséhez. Úgy gondoltuk, hogy megosztunk  3 tippet, hogy tavaszra felfrissítsd a nappalid. 

1. TIPP: CSERÉLD LE A TEXTILEKET

A nappali megjelenésének és hangulatának megváltoztatására a  legegyszerűbb mód a párnák cseréje. Nem kell minden szezonban és évszakban új párnákat vásárolnod, amúgy is csak a helyet foglalnák... Csak szerezz be néhány új párnahuzatot, és cseréld ki őket az évszakok változásával. Tedd el a sötétebb őszi, téli, esetleg szőrmés párnahuzataidat, és változtasd meg világosabb, üdébb és tavaszi színekre! Otthonod berendezését figyelembe véve válassz új üdébb színű huzatokat, amit ajánlunk friss színként: néhány fehér, kék és rózsaszín, esetleg sárga, vagy bármely csodálatos pasztel színek egyike.

A nappalihoz mindenki szeret olyan dolgokat hozzáadni, amelyek segítik a hangulatos és pihentető teret.  A textíliák mélységet és melegséget adnak. Az egyik fő módja annak, hogy otthonosan érezd magad, ha szőnyeget teszel a helyiségekbe. 

A szőnyegek segítenek a bútorok kiemelésében és a tér kialakításában. Semleges színű szőnyegek minden évszakban használhatóak és jól kombinálhatóak. 

2. TIPP: DEKORÁCIÓK 

Tavasszal lehetőségünk van az otthonunkban lévő dekorációk lecserélésére is! Más hatást érhetünk el a képek, poszterek lecserélésével, esetleg több növény kihelyezésével. Apró változtatásokkal hatalmas változást tudunk elérni!

3. TIPP: ELŐ A FRISSESSÉGGEL 

Semmi sem hasonlítható ahhoz, mint a valódi növények az otthonunkban. Előkerülhetnek a csodás vázák benne a friss és színes virágokkal, melyek jó érzéssel és finom illattal töltik be a tereket.

A növények segítik a levegő minőségét, színt és életet adnak minden térnek. Nem érdemes nélkülük díszíteni!